Actueel in de markt

Blog

Er moet nog een logo op!

Een nieuw logo of keurmerk plaatsen is toch zo gedaan? Het plaatsen van een logo of keurmerk heeft behoorlijk invloed op je verpakking. Er komt meer bij kijken dan je denkt!

Nieuws

Nationale Aanpak Productverbetering (NAPV)

De overheid heeft een vervolg gegeven aan het Akkoord Verbetering Productsamenstelling. Sinds 2022 geldt de nieuwe Nationale Aanpak Productverbetering (NAPV). Met deze aanpak moet het voor de consument makkelijker worden om te kiezen voor gezonde voeding. En om ervoor te zorgen dat minder mensen te zwaar zijn of worden en hierdoor chronische ziekten ontwikkelen. De

Nieuws

Nieuwe regels voor brood

Door schaarste en hoge prijzen van grondstoffen zoals o.a. koffie, granen, suiker en plantaardige oliën wordt je soms gedwongen om je verpakking snel aan te passen.

Whitepapers

Whitepaper download Brandmanager

Als brandmanager waak jij over de consistentie van je merkuitstraling. Een vraag die bij jou altijd centraal staat: “Wat heb ik en sluit het aan bij de neergezette product- en verpakkingslijn?”

Blog

Whitepaper download Marketing Director

Als marketingverantwoordelijke (marketingdirecteur of -manager) wil jij vooral het overzicht houden over al jouw merken. Ontdek hoe een Artwork Management systeem jou kan ondersteunen.

Nieuws

Snel aanpassen van verpakkingen door grondstoffen tekort

Door schaarste en hoge prijzen van grondstoffen zoals o.a. koffie, granen, suiker en plantaardige oliën wordt je soms gedwongen om je verpakking snel aan te passen.

Blog

Terughaalactie of recall; zo los je dit efficiënt op

Als levensmiddelenproducent en/of retailer ben je altijd waakzaam als het gaat om het voorkomen van een terughaalactie. Toch kan dit de beste overkomen.

Blog

5 Manieren om snel werk over te nemen

Het is eindelijk zomer, tijd voor vakantie! Heerlijk als je zelf weg bent, maar als je een paar weken het werk van een collega overneemt kan dit voor frustratie zorgen.