Het directielid

Het directielid

Soms is het lastig te doorgronden hoe teamleden projecten rondom verpakkingen aanvliegen. Dit kan leiden tot grijze gebieden qua verantwoordelijkheden en onduidelijke processen. Hierdoor gaat waardevolle tijd verloren. Uiteindelijk wil je dat het team effectief en prettig samenwerkt.

Door alles centraal op te slaan, werkt iedereen vanuit dezelfde bron.
En, weet iedereen wanneer, wat gedaan moet worden en door wie.
Het resultaat? Meer controle over je merk, grotere efficiëntie en meer werk kunnen verzetten met het team. Artwork Connect helpt de verbindende factor te zijn die het verpakkingsproces stroomlijnt –
van het eerste ontwerp tot en met de online-publicatie en uiteindelijke productie.

 

 

 

Herken jij ook deze uitdagingen?

Herken jij ook deze uitdagingen?

Je bent altijd op zoek naar manieren die bijdragen aan verdere versnelling en een kostenefficiënt proces, waardoor marktintroducties binnen budget en planning worden gerealiseerd. Natuurlijk wil je hierbij dat jouw organisatie zelf in control is en mogen nieuwe manieren van werken nooit ten koste gaan van de kwaliteit.

Overzicht en inzicht houden over jouw merk(en) is hierbij uitdagend. Wie is bezig met wat en hoe zorg je ervoor dat het politieke spel binnen de organisatie niet leidt tot onnodige correctierondes en vertragingen? Hoe realiseer je een efficiënte workflow en een goede integratie tussen verschillende applicaties en systemen, zodat jouw team zich maximaal kan richten op de inhoud in plaats van het administratieve proces?

Artwork Connect: optimale snelheid, kwaliteit en merkconsistentie

Met Artwork Connect krijg je volledige grip op de Design to Consumer (D2C) keten.

Versnel je time to market met wel 50%

Alle stappen maken deel uit van een helder, gestructureerd en gestandaardiseerd proces. Hierdoor kan je gemakkelijk samenwerken en ben je altijd up to date over de voortgang. Daarnaast zorgt de samenwerkingsstructuur ervoor dat er geen versies meer in de mist verdwijnen en ben je af van waslijsten aan mails over hetzelfde onderwerp. Dat scheelt tijd!

Maak je project altijd 100% compleet

Kwalitatief hoogwaardige en complete data. Vergeet het zoeken in twintig verschillende databases en het doorbladeren van tientallen verschillende versies. Voortaan vind je alles wat je nodig hebt voor je verpakking en eindproduct in één gestructureerde omgeving.

Bespaar > 35% op verpakkingskosten

Door gestructureerd vanuit één omgeving te werken bespaar je veel tijd en voorkom je onnodige correcties door miscommunicatie of onduidelijkheden. Daarbij ben je altijd in control over welke verpakking het productieproces ingaat en voorkom je dus missers die leiden tot faalkosten.

100% merkconsistent door de keten

Altijd herkenbaar en consistent zijn in je merkuitstraling, zowel online als offline. Dat is geregeld met Artwork Connect. Je beheert en ontsluit alles vanuit één bron en je kunt gemakkelijk uitingen vergelijken. Het resultaat: geen afwijkende resultaten meer over de diverse kanalen.

We maken je leven een stuk makkelijker

Met Artwork Connect werk je centraal samen vanuit 1 bron. Betrokkenen kunnen gemakkelijk zien wat er gemaakt is en indien gevraagd feedback geven. Daarnaast stuur je probleemloos en op de juiste momenten notificaties naar vaste teamleden, al dan niet via een geautomatiseerde flow.

Artwork Connect rubriceert en categoriseert alle ontwerpen, bijbehorende informatie en feedback. Categorisatie en makkelijke zoekfuncties creëren een goed overzicht van verschillende merken. Daarnaast zie je via de procesfuncties precies waar teamleden mee bezig zijn en identificeer je snel eventuele knelpunten. Op basis van duidelijke rapportages coach je zo jouw team naar een optimaal resultaat.

De centrale communicatie- en samenwerkingsstructuur zorgt ook dat er geen versies meer verdwijnen uit het niets. Je werkt makkelijk met meerdere mensen samen ten behoeve van één en hetzelfde artwork of project en voorkomt hiermee een waslijst aan mails over hetzelfde onderwerp. Artwork Connect kan daarnaast middels API-koppelingen ook gemakkelijk informatie ontvangen of uitwisselen met andere applicaties, waardoor informatiestromen altijd juist en up-to-date zijn.

We zijn trots om samen te werken met deze opdrachtgevers

Delicia logo
Newforrest logo
Intergamma logo
Cono logo
Westland logo
Ravensbergen logo
Chrysal logo
Signature foods logo
Jumbo logo
the greenery logo
Celavita logo
Tyson logo
Bonduelle logo
group of butchers logo
Pelican Rouge logo

Continu grip op al jouw artworkprojecten

Wacht niet langer met het optimaliseren van jouw verpakkingsprocessen. Samen met Artwork Connect maak jij elk project overzichtelijk en worden alle artworks laagdrempelig bewerkbaar. Vraag nu een geheel vrijblijvend een demo aan.

Versnel je time to market tot wel 50%
Bespaar > 35% op verpakkingskosten
Maak je project altijd 100% compleet
100% merkconsistent door de keten
Demo aanvragen