Met Artwork Connect ben jij altijd in control!

Met Artwork Connect ben jij altijd in control!

In een snel veranderend FMCG (food & non-food) landschap ervaren steeds meer bedrijven de urgentie om snel, wendbaar en via een schaalbaar proces tot de juiste verpakkingsuitingen te komen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit alleen kan als je zelf in control bent over jouw merk, verpakking en uitstraling. Daarvoor bestaat Artwork Connect.

Artwork Connect powered by Volkers

Artwork Connect powered by Volkers

Artwork Connect is een initiatief van en ontwikkeld door Volkers. Een familiebedrijf dat zich al sinds 1925 als Design to Consumer (D2C) specialist in de wereld van verpakkingen beweegt. Samen met klanten vertalen wij ambitie naar concrete resultaten als het gaat om merken en verpakkingen. Hierbij denken wij vanuit generaties en continuïteit waarbij we onszelf telkens de vraag te stellen: wat kan ons beleid van vandaag toevoegen aan de wereld van morgen?

Met inmiddels meer dan 17 miljoen artworks in beheer en gebruikers verspreid over Europa en Azië bouwt Artwork Connect in hoog tempo verder aan de ambitie om een dominante rol te spelen binnen de FMCG-branche bij het succesvol managen van het Design to Consumer (D2C) proces voor online én offline merkuitingen.

Onze kernwaarden

Nauw samenwerken met collega’s en klanten, transparant communiceren, stapje vooruit denken elkaar en jezelf uitdagen en ontwikkelen. Als team vertrouwen hebben in elkaar, vrijheid krijgen en verantwoordelijkheid nemen en samen altijd voor het beste resultaat gaan.

een·heid

(de; v; meervoud: eenheden) groep mensen die samen een team vormen.

be·trok·ken

(bijvoeglijk naamwoord) zich persoonlijk voor iets verantwoordelijk voelend.

over·tref·fen

(overtrof, heeft overtroffen) uitblinken, zichzelf overtreffen, het beter doen dan tot nu toe.

Dit vinden we belangrijk

Dit vinden we belangrijk

  • Zelf controle houden over je data
  • Zelf bepalen met wie je samenwerkt en op welk moment
  • Gebruiksvriendelijke, betrouwbare én veilige omgeving
  • Werken met klanten aan innovatieve en schaalbare oplossingen

Als (h)echt familiebedrijf denken wij vanuit generaties en is continuïteit voor ons. Kortom; wat kan ons beleid vandaag toevoegen aan de wereld van morgen? We kijken ook wat we kunnen doen met behulp van innovatie aan verduurzaming. Door het verpakkingsproces meer en meer te automatiseren, digitaliseren en versnellen om zo faalkosten in de keten te minimaliseren.

De mensen van Artwork Connect

De mensen van Artwork Connect

Als onderdeel van een (h)echt familiebedrijf werk je samen met enthousiaste collega’s van verschillende disciplines. Allemaal gedreven om samen te gaan voor het beste resultaat en enorm trots op de klanten waarvoor we mogen werken. Daarbij omschrijven klanten ons als nuchter, flexibel, verfrissend en betrouwbaar. Dream team toch?

The proof is in the process

Artwork Connect is onderdeel van Volkers. Meer weten? Kijk op volkers.nl.