Altijd controle over jouw merk, verpakking en uitstraling

Altijd controle over jouw merk, verpakking en uitstraling

Wil jij altijd controle over je merkconsistentie, verpakking en uitstraling doordat al je data en artworks in één en dezelfde tool staan? Dat is wat Artwork Connect voor je doet. Dankzij gestroomlijnde en glasheldere processen neemt ook de time-to-market van je verpakkingen flink af.

Artwork Connect is de artworkmanagement tool voor grip in het gehele Design to Consumer (D2C) proces. Onze oplossing is uitermate geschikt voor Retailers en producenten van A-merken en Private Label binnen de food en non-food sector.

The proof is in the process

The proof is in the process

Door binnen het verpakkingsproces de juiste stappen op de juiste momenten te zetten, wordt snelheid gecombineerd met behoud van kwaliteit. Het organiseren en optimaliseren van deze processen doe je met Artwork Connect. Een veilige, vooruitstrevende en volledig geïntegreerde applicatie die jou, jouw collega’s en samenwerkingspartners helpt om van start tot finish even efficiënt als transparant te werken. Door centraal te communiceren, controleren en accorderen houd je continu grip op al jouw artworkprojecten. Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende demo, we laten het je graag zien. Want: ‘The proof is in the process’.

Artwork Connect: optimale snelheid, kwaliteit en merkconsistentie

Met Artwork Connect krijg je volledige grip op de Design to Consumer (D2C) keten.

Versnel je time to market met wel 50%

Alle stappen maken deel uit van een helder, gestructureerd en gestandaardiseerd proces. Hierdoor kan je gemakkelijk samenwerken en ben je altijd up to date over de voortgang. Daarnaast zorgt de samenwerkingsstructuur ervoor dat er geen versies meer in de mist verdwijnen en ben je af van waslijsten aan mails over hetzelfde onderwerp. Dat scheelt tijd!

Maak je project altijd 100% compleet

Kwalitatief hoogwaardige en complete data. Vergeet het zoeken in twintig verschillende databases en het doorbladeren van tientallen verschillende versies. Voortaan vind je alles wat je nodig hebt voor je verpakking en eindproduct in één gestructureerde omgeving.

Bespaar > 35% op verpakkingskosten

Door gestructureerd vanuit één omgeving te werken bespaar je veel tijd en voorkom je onnodige correcties door miscommunicatie of onduidelijkheden. Daarbij ben je altijd in control over welke verpakking het productieproces ingaat en voorkom je dus missers die leiden tot faalkosten.

100% merkconsistent door de keten

Altijd herkenbaar en consistent zijn in je merkuitstraling, zowel online als offline. Dat is geregeld met Artwork Connect. Je beheert en ontsluit alles vanuit één bron en je kunt gemakkelijk uitingen vergelijken. Het resultaat: geen afwijkende resultaten meer over de diverse kanalen.

Dit kun je er nog meer mee

 • Versiebeheer

 • Voortgang monitoren

 • Veilig

 • Flexibel

 • Zij gingen je voor

  Succesverhalen van Artwork Connect die impact creëren binnen de organisatie.

  Delicia case image
  Delicia logo

  Delicia

  Van versnippering van verpakkingsdata en afhankelijkheid binnen de keten naar rust door inzicht en overzicht.

  NewForrest case image Old Amsterdam Kwekkeboom
  Newforrest logo

  NewForrest Fingerfood

  Van een omslachtige werkmethode naar een systeem dat het logistieke proces veel efficiënter ondersteund.

  Group of Butchers case image
  group of butchers logo

  Group of Butchers

  Een gestroomlijnde werkwijze waarbij een mooie visuele weergave structuur biedt aan de korte en dynamische keten.

  Jumbo packaging case image
  Jumbo logo

  Jumbo

  De mogelijkheid om alle merkinformatie te bewaren en beheren vanuit één plek met toegang tot je eigen data.

  the greenery case image
  the greenery logo

  The Greenery

  Een upgrade van een klassiek data systeem naar een nieuw artwork data systeem voor het makkelijk, veilig en beheersbaar managen van verpakkingen en fusten.

  Continu grip op al jouw artworkprojecten

  Wacht niet langer met het optimaliseren van jouw verpakkingsprocessen. Samen met Artwork Connect maak jij elk project overzichtelijk en worden alle artworks laagdrempelig bewerkbaar. Vraag nu een geheel vrijblijvend een demo aan.

  Versnel je time to market tot wel 50%
  Bespaar > 35% op verpakkingskosten
  Maak je project altijd 100% compleet
  100% merkconsistent door de keten
  Demo aanvragen