De brandmanager

De brandmanager

Onderscheidende en tegelijk consistente merkuitingen realiseren is key in jouw werk. Met een creatieve blik en originele ideeën zorg je voor consumenten die zich verbonden voelen met jouw merk. Binnen de customer journey zijn verpakkingen een belangrijke asset en tijdens de ontwikkeling hiervan heb je per definitie te maken met verschillende stakeholders en belangen.

Hoe zorg jij er dan voor dat je minder afhankelijk wordt van de commitment en snelheid van diverse stakeholders in het proces? Artwork Connect helpt hierbij door de verbindende factor te zijn die het verpakkingsproces stroomlijnt – van het eerste ontwerp tot en met de online-publicatie en uiteindelijke productie.

Herken jij ook deze uitdagingen?

Herken jij ook deze uitdagingen?

Je besteed op dit moment té veel tijd en aandacht aan het vergelijken van ontwerpen, wegen van digitale bronnen en het maken van briefings naar diverse collega’s. Het bewaren van de merkconsistentie is hierbij heel uitdagend. Door de vele communicatie worden kleine foutjes nog wel eens over het hoofd gezien.

Daarnaast heb je ook nog eens te maken met stevige concurrentie en is het dus van belang dat je innovaties en nieuwe producten snel op het schap hebt staan. Snelheid is hierin belangrijk, maar ook gevaarlijk met de manier van werken op dit moment. Elk detail moet kloppen, want een afwijking in de uitstraling of fout in de declaratie zorgt direct voor tijdsvertraging en kostenverhoging.

Daarbij zorgen de verschillende belangen en agenda’s ook voor extra druk op jouw project en is het lastig om overzicht te houden en op planning en budget te blijven. Processtappen, accorderingen en feedbackrondes nemen soms veel te veel tijd in beslag. Nog erger: soms komt er een informele goedkeuring, maar wordt die even later weer ingetrokken of komt er ineens nieuwe input welke verwerkt moet worden.

Artwork Connect: optimale snelheid, kwaliteit en merkconsistentie

Met Artwork Connect krijg je volledige grip op de Design to Consumer (D2C) keten.

Versnel je time to market met wel 50%

Alle stappen maken deel uit van een helder, gestructureerd en gestandaardiseerd proces. Hierdoor kan je gemakkelijk samenwerken en ben je altijd up to date over de voortgang. Daarnaast zorgt de samenwerkingsstructuur ervoor dat er geen versies meer in de mist verdwijnen en ben je af van waslijsten aan mails over hetzelfde onderwerp. Dat scheelt tijd!

Maak je project altijd 100% compleet

Kwalitatief hoogwaardige en complete data. Vergeet het zoeken in twintig verschillende databases en het doorbladeren van tientallen verschillende versies. Voortaan vind je alles wat je nodig hebt voor je verpakking en eindproduct in één gestructureerde omgeving.

Bespaar > 35% op verpakkingskosten

Door gestructureerd vanuit één omgeving te werken bespaar je veel tijd en voorkom je onnodige correcties door miscommunicatie of onduidelijkheden. Daarbij ben je altijd in control over welke verpakking het productieproces ingaat en voorkom je dus missers die leiden tot faalkosten.

100% merkconsistent door de keten

Altijd herkenbaar en consistent zijn in je merkuitstraling, zowel online als offline. Dat is geregeld met Artwork Connect. Je beheert en ontsluit alles vanuit één bron en je kunt gemakkelijk uitingen vergelijken. Het resultaat: geen afwijkende resultaten meer over de diverse kanalen.

Zo helpt Artwork Connect jou

Voortaan structureer je het hele proces, van het ontwerp tot de daadwerkelijke productie en distributie van een verpakking in één systeem. De applicatie toont steeds de volgende stap in het traject en logt alle activiteiten, waardoor jij als brandmanager weet waar je aan toe bent. Een actie-overzicht helpt bij het monitoren van alle lopende processen en als je wilt maak je geautomatiseerde flows die jouw veel werk uit handen neemt.

Je vergelijkt eenvoudig verschillende ontwerpen en ziet direct hoe feedback is verwerkt. Zo zie je gelijk of er sprake is van een optimale en uniforme merkuitstraling. Daarnaast is versiebeheer geregeld binnen Artwork Connect, waardoor wijzigingen altijd op het laatste bestand plaatsvinden. Die structuur maakt het makkelijker om de merkconsistentie over verschillende kanalen te bewaren.

Waar je in het klassieke traject bij elke drukker of via ieder online-kanaal een ander resultaat krijgt, stuur je in Artwork Connect makkelijker op een uniform eindproduct. Hierdoor ben jij altijd in control of het nu gaat om fysieke verpakking uitingen of digitale packshots. Zo vergroot je met Artwork Connect dus de merkconsistentie over alle kanalen (zowel online als in de winkel), omdat je alles vanuit de bron managed én gecontroleerd ontsluit!

We zijn trots om samen te werken met deze opdrachtgevers

Cono logo
Signature foods logo
Westland logo
Jumbo logo
Pelican Rouge logo
Ravensbergen logo
Chrysal logo
Newforrest logo
group of butchers logo
Bonduelle logo
the greenery logo
Intergamma logo
Tyson logo
Celavita logo
Delicia logo

Continu grip op al jouw artworkprojecten

Wacht niet langer met het optimaliseren van jouw verpakkingsprocessen. Samen met Artwork Connect maak jij elk project overzichtelijk en worden alle artworks laagdrempelig bewerkbaar. Vraag nu een geheel vrijblijvend een demo aan.

Versnel je time to market tot wel 50%
Bespaar > 35% op verpakkingskosten
Maak je project altijd 100% compleet
100% merkconsistent door de keten
Demo aanvragen