De consumentenvraag in de detailhandel van voedingsmiddelen is de afgelopen jaren sterk veranderd. In plaats van alleen maar te letten op prijs en kwaliteit van voedselproducten, zijn consumenten nu meer geïnteresseerd in aspecten, zoals duurzaamheid, gezondheid en gemak.
Als gevolg hiervan moeten speciaalzaken en supermarkten hun aanpak veranderen om aan deze vraag te voldoen. Creativiteit wordt steeds belangrijker om consumenten te blijven aantrekken en aan te spreken.
Deze consumententrends hebben invloed op de gehele voedselketen. Voedselproducenten, distributeurs, supermarkten en restaurants moeten hier rekening mee houden en inspelen op deze veranderende vraag.
Ze moeten nieuwe producten blijven ontwikkelen die voldoen aan de behoeften van consumenten en innovatieve manieren vinden om deze producten te produceren, verpakken, distribueren en verkopen.
Vooralsnog lijken duurzaamheid en gezondheid ook de komende jaren belangrijk voor de consument. We houden de trends in de gaten!
Informatiebeveiliging is een belangrijk speerpunt. Data die over klanten en processen gaat dient natuurlijk met de grootste zorg beschermd te worden. Iedereen weet dat een hack enorme (financiële en imago) schade tot gevolg kan hebben. Data is onbereikbaar en processen komen stil te liggen. Hoe ga je er dan toch voo...
Bedrijven in de voedingssector krijgen vaker de vraag om te garanderen dat hun producten op een sociaal en milieuvriendelijke manier zijn gemaakt. Een belangrijke reden is de groeiende bezorgdheid van consumenten over de impact van hun aankopen op de planeet en de mensen die daarop leven.
Je hebt een artwork management tool maar je kunt niet meer bij je data. Dit betekent nogal iets. Wat de oorzaak ook is. Een technische storing, gegevensverlies, diefstal of faillissement van de softwareleverancier. De consequenties kunnen variëren van ongemak en verlies van productiviteit tot financiële schade en re...