“Realisatie en implementatie snel up en running.”

“Realisatie en implementatie snel up en running.”

Een upgrade van een klassiek data systeem naar een nieuw artwork data systeem voor het makkelijk, veilig en beheersbaar managen van verpakkingen en fusten.

Over The Greenery

The Greenery is als internationale handelsorganisatie van verse groente en fruit actief binnen verschillende takken van de voedingsmiddelenmarkt. The Greenery vertegenwoordigt meer dan 500 telers. Met gezonde passie wordt er dagelijks voor verse groente en fruit gezorgd bij onder anderen retailers, cateraars, groothandels en industrie.

 • Vernieuwen

  “Vandaag geoogst, morgen in de winkel”, is een van de beloftes die The Greenery doet. Artwork Connect (AWC) ondersteunt de afdeling die verantwoordelijk is voor de inkoop en distributie van alle verpakkingsmaterialen die de aangesloten telers en verpakkingsbedrijven van The Greenery dagelijks nodig hebben voor het (klein)verpakken van groenten, fruit en paddenstoelen. Om de afnemers goed te kunnen bedienen wil je snel kunnen acteren. Een database waarin je snel kan zoek en vooral vinden is daarbij onmisbaar.

  Alle producten hebben een verpakking nodig, van schaaltjes tot dozen en moeten worden voorzien van de juiste, up to date informatie. Productinformatie kan vaak en snel wisselen. Om alle wisselingen goed te managen is een efficiënte en volledige database van belang. Het klassieke systeem voldeed niet meer aan de standaarden van nu en was vervuild geraakt met overbodige informatie. Hieruit is de behoefte ontstaan voor een update.

  Datakwaliteit

  Aan de inrichting van AWC is een grondige analyse vooraf gegaan, met als doel snel en prettig werken. Hierbij is steeds rekening gehouden met de wensen van de gebruikers die dagelijks werken met Artwork Connect, de inkopers en planners van The Greenery. Er is gekeken naar de bestaande data, welke informatie is er in de toekomst nodig en welke informatie is juist niet meer nodig.

  Uit de analyse bleek dat oude data vervuild raakte door de beperkingen vanuit het systeem en dat er weinig visuele hulp was bij het zoeken en vinden van data. De bestaande informatie, is opgeschoond, gerubriceerd, verrijkt met extra informatie en gevalideerd alvorens deze is geplaatst voor toekomstig gebruik. Door deze zorgvuldige aanpak is de datakwaliteit verbeterd.

  Snel aan de slag

  Gedurende het gehele proces zorgen wij voor een duidelijk plan van aanpak. Hierin staat aandacht voor het proces en de gebruikers voorop. De gebruikers worden getraind en ook na ingebruikname kunnen ze terecht bij de servicedesk met vragen.

  “Alle verpakkingsinformatie heeft nu een duidelijke structuur”

  – Ibis Bag

  Continu grip op al jouw artworkprojecten

  Wacht niet langer met het optimaliseren van jouw verpakkingsprocessen. Samen met Artwork Connect maak jij elk project overzichtelijk en worden alle artworks laagdrempelig bewerkbaar. Vraag nu een geheel vrijblijvend een demo aan.

  Versnel je time to market tot wel 50%
  Bespaar > 35% op verpakkingskosten
  Maak je project altijd 100% compleet
  100% merkconsistent door de keten
  Demo aanvragen

  Meer cases

  Artwork Connect succesverhalen die impact hebben binnen de organisatie.

  Delicia case image
  Delicia logo

  Delicia

  Van versnippering van verpakkingsdata en afhankelijkheid binnen de keten naar rust door inzicht en overzicht.

  NewForrest case image Old Amsterdam Kwekkeboom
  Newforrest logo

  NewForrest Fingerfood

  Van een omslachtige werkmethode naar een systeem dat het logistieke proces veel efficiënter ondersteund.

  Group of Butchers case image
  group of butchers logo

  Group of Butchers

  Een gestroomlijnde werkwijze waarbij een mooie visuele weergave structuur biedt aan de korte en dynamische keten.