Whitepaper Kwaliteit binnen het verpakkingsproces

Meer grip op kwaliteit in het verpakkingsproces

Het proces van verpakking is een complex samenspel waarbij verschillende belanghebbenden en controlepunten betrokken zijn. Als kwaliteitsverantwoordelijke is het van groot belang dat elk teamlid zijn rol goed vervult en dat er overzicht is over de productinformatie.

Het is essentieel om te voorkomen dat achteraf blijkt dat de verkeerde versie van een verpakking is gebruikt voor een nieuwe productlijn. Bovendien moet er rekening worden gehouden met time-to-market, kosten en steeds veranderende regelgeving met betrekking tot verpakkingen.

Het verkrijgen van controle over de kwaliteit van het verpakkingsproces is dan ook een uitdaging. Het is echter van cruciaal belang om de kwaliteit van je verpakkingen te waarborgen of zelfs naar een hoger niveau te tillen. Om je op weg te helpen, bieden we graag onze praktische checklist aan met 10 tips.

Meer artikelen

Brandmanager working desk illustration
Whitepapers

Whitepaper download Brandmanager

Als brandmanager waak jij over de consistentie van je merkuitstraling. Een vraag die bij jou altijd centraal staat: “Wat heb ik en sluit het aan bij de neergezette product- en verpakkingslijn?”